Winkelwagen
Hola Barcelona Travel Card1 (15).JPG1 (29).jpgtmb130514_018.jpgtmb141014_003.jpg
+ 2
Attracties en rondleidingen
Sightseeingpassen

Hola Barcelona Travel Card

event.free.cancellation
Locatie: Barcelona
Geldigheid: Flexibel
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Verplaats je gemakkelijk door Barcelona
  • Profiteer van de volledige vrijheid om de stad en de omgeving te verkennen
  • Bespaar tijd en geld
  • Reis onbeperkt met de metro en ander openbaar vervoer

Wat kun je verwachten

Barcelona is de perfecte stad om te voet te verkennen. Dwaal door de smalle straten van de verschillende wijken, ontspan in de groene gebieden en maak een wandeling langs de kust. Het metro- en busnetwerk van Barcelona is een van de beste in Europa, en vormt dan ook de handigste manier om de stad te verkennen.

Maak gebruik van de passen waarmee je twee dagen of langer onbeperkt kunt reizen op het geïntegreerde centrale spoorwegnet. En laat je verrassen door de stad terwijl je profiteert van het extra gemak dat je zomaar je plannen kunt wijzigen en gebruik kunt maken van een hele reeks vervoersmiddelen.

Je kunt zo vaak als je wilt elke tram-, bus- en metrolijn gebruiken die wordt geëxploiteerd door het Metropolitan Transport System (TMB), het stadsnetwerk Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) en RENFE-voorstedelijke treinen. Bovendien kun je je pas al vanaf Barcelona Airport gebruiken, want je kunt hem ophalen bij de toeristeninformatiebureaus in de twee terminals.

Lees meer

Goed om te weten

  • Met deze Barcelona travel card mag je onbeperkt reizen met de metro, bus (TMB) en het andere openbaar vervoer van Barcelona gedurende 2 (48 uur), 3 (72 uur), 4 (96 uur) of 5 (120 uur) opeenvolgende dagen met één ticket
  • Je kunt je Hola Barcelona Travel Card op elk moment van de dag gebruiken en onbeperkt reizen gedurende 48, 72, 96 of 120 uur vanaf de eerste validatie. De pas is ook geldig voor de metro vanaf Barcelona Airport naar het centrum van de stad en terug
Lees meer

Wat is inbegrepen

Vervoerspas (2, 3, 4 of 5 dagen)

Metro transfer tussen de luchthaven en het stadscentrum van Barcelona

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Verzamelpunt:

Je kunt je Hola Barcelona Travel Card bij elk metrostation uitprinten. Ga naar een van de rode machines van TMB (Transports Metropolitans de Barcelona), druk op de knop "voucher" en typ het 13-cijferige nummer onder de barcode in.

Leverancier

TRANSPORTS METROPOLITANS DE BARCELONA

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 8.00 tot 22.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00

Dit vind je misschien ook leuk