Winkelwagen
Ajuy en Las Peñitas Wandeltocht met PicknickAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with PicnicAjuy and Las Peñitas Walking Tour with Picnic
+ 14
+ 12
Activiteiten
Wandeltochten
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Platteland

Ajuy en Las Peñitas Wandeltocht met Picknick

event.free.cancellation
Locatie: Fuerteventura
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Engels
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Ontdek de "Oase van Fuerteventura" tijdens een wandeltocht met een kleine groep
  • Verken het afgelegen gehucht Vega de Rio Palmas en zijn ruige vallei
  • Bekijk de kluizenaarshut van Las Peñitas, gelegen in een kloof die aan het Wilde Westen doet denken
  • Bezoek het vissersdorp Ajuy aan de westkust en ontdek de vulkanische zeegrotten
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids die alles weet over Fuerteventura en zijn wandelroutes

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Op deze wandeltocht zie je alles wat het westelijke gebergte van Fuerteventura zo bijzonder maakt. Samen met de gids loop je door de groenste streken van het eiland naar kale, ruige vlakten die aan het Wilde Westen doen denken, helemaal tot aan het vissersdorp Ajuy - en deze route herbergt een paar verborgen verrassingen. Fernando, een van onze deskundige gidsen, zegt: "Elk jaar, op de derde zaterdag van september, trekken duizenden eilandbewoners, gekleed in traditionele Canarische klederdracht, door de kloof om de beschermheilige van Fuerteventura te aanbidden.”

Je ontdekt de delen van Fuerteventura die buiten de gebaande paden liggen en gaat te voet op weg door de valleien van Vega de Rio Palmas naar de kluizenaarshut Las Peñitas. Onderweg krijg je volop gelegenheid om foto's te maken of even bij te komen in de schaduw van een van de vele dadelbomen die langs de route groeien. Vanwege het weelderige groen en de bijzondere rotsformaties noemen de lokale bewoners dit gebied de 'Oase van Fuerteventura'. En filmliefhebbers zullen dit landschap misschien wel herkennen uit een van de scènes uit de Marvel-film The Eternals.

Via een kloof wandel je naar de kust en het afgelegen Ajuy. Dit dorp staat vooral bekend om zijn zeegrotten, die je samen met de zwarte vulkanische stranden gaat verkennen. Je wandelt langs de kust bij El Jurado en neemt een duik in het verfrissende water van de Atlantische Oceaan. En aan het eind van de tocht wacht je een welverdiende picknick.

Lees meer

Goed om te weten

  • Neem een trui mee in de winter.
  • De picknick bestaat uit een broodje met ham en/of kaas, een flesje water of sap en een stuk fruit.
  • Niet geschikt voor gasten met een slechte gezondheid
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Wandeltocht

Vers fruit

Snack

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00