Winkelwagen
Fuerteventura 4x4 Tour met Lobos Eiland Catamaran TochtFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran TripFuerteventura 4x4 Tour with Lobos Island Catamaran Trip
+ 16
+ 14
Activiteiten
In de vrije natuur
Natuur
Off the road
Excursies & Dagtrips
Boten

Fuerteventura 4x4 Tour met Lobos Eiland Catamaran Tocht

event.free.cancellation
Locatie: Fuerteventura
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Engels
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

 • Maak je gordel vast en verken Fuerteventura per 4x4 over off-road paden door landelijke dorpjes
 • Stop bij stranden, uitkijkpunten en een boerderij waar majorero-geitenkaas gaat proeven
 • Maak een VIP boottocht met een catamaran van vier uur bij Isla de Lobos, inclusief lunch en drankjes
 • Ga voor anker bij het eiland om te zwemmen, te snorkelen, te paddleboarden en te kajakken
 • Ga op pad met een deskundige lokale gids die alles weet over Fuerteventura en zijn geografie

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Je krijgt het beste van twee werelden op deze spannende dagtocht. Je doorkruist met een 4x4 het binnenland van Fuerteventura en maakt kennis met het landelijke leven van het eiland. Dan ga je met een catamaran de zee op, waar je een echte VIP-behandeling krijgt. Fran, een van onze lokale gidsen, zegt: "Vóór het toerisme waren we een eiland van geitenhoeders. En geitenkaas is nog steeds ons beroemdste product. Wist je dat Fuerteventura meer geiten dan mensen heeft? En de meeste lopen vrij rond.”

Eerst scheur je over de onverharde paden van Fuerteventura naar traditionele dorpen, afgelegen stranden en geweldige uitkijkpunten. Zo krijg je een goed beeld van het leven op het eiland. Je bezoekt een geitenboerderij om te zien hoe majorero-kaas wordt gemaakt. En je proeft er lokale lekkernijen. Je ontdekt hoe de gestremde melk wordt geperst met palmbladeren en ingewreven met paprika of gofio. Vervolgens rij je over off-road paden naar rustige dorpjes zoals La Corte en Valle Santa Ines. Eenmaal aan de westkust heb je tijd om Los Molinos en Playa Jarugo te verkennen. Gevolgd door een bezoek aan het Vallebrón uitkijkpunt voor een episch uitzicht over de Tindaya vulkaan en de Calabaza vallei.

Terug op zeeniveau maak je een fotostop bij de duinen van Corralejo. Dan is het tijd om aan boord te gaan van de Oby catamaran voor een boottocht van vier uur rond het eiland Lobos. En met slechts 21 gasten aan boord heb je alle ruimte om achterover te leunen, te ontspannen en van de zon te genieten. Je gaat voor anker bij het vulkanische eiland om te zwemmen, te snorkelen, te kajakken of te paddleboarden - of je gaat gewoon verder met zonnebaden. Tussendoor laat je je de traditionele paella en alle drankjes smaken.

Lees meer

Goed om te weten

 • Neem je zwemspullen en zonnebrandcrème mee
 • Het programma kan veranderen waarbij je eerst de catamaran boottocht doet, en dan de 4x4 tour
 • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
 • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
 • Neem een handdoek mee
 • Neem iets mee voor op je hoofd
 • Neem geschikte schoenen mee
 • Neem iets warms mee
 • Engelssprekende gids voor alle nationaliteiten
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Begeleiding

4x4 tour

Catamarantocht

Stand up Paddling (SUP)

Snorkelen

Kajak

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00