Winkelwagen
Fuerteventura Dorpen, Grotten en Boerderijen Tour met LunchFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm TourFuerteventura Caves and Farm Tour
+ 14
+ 12
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Monumentenbezoek
Eten & Drinken
Sightseeing & Tradities
Platteland

Fuerteventura Dorpen, Grotten en Boerderijen Tour met Lunch

event.free.cancellation
Locatie: Fuerteventura
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Engels
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Ontdek het mooie dorp Betancuria in het binnenland en bezoek de koloniale kerk
  • Bekijk de bijzondere Azteekse kerkgevel in Pajara
  • Proef de bekendste kazen van het eiland en bezoek een aloë vera plantage
  • Verken de zeegrotten en zwarte zandstranden bij het vissersdorp Ajuy
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids die alles weet over Fuerteventura en zijn geschiedenis

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Wandel over eeuwenoude dorpspleinen en neem een kijkje in mooie koloniale kerken. Ook verken je zeegrotten en kom je meer te weten over lokale producten. En onderweg bezoek je hoge uitkijkpunten om het bijzondere en ruige landschap van Fuerteventura te bewonderen. Het ziet er misschien kaal uit, maar Marta, een van onze deskundige gidsen, zegt: "Er zijn ondanks het gebrek aan bomen 44 verschillende vogelsoorten op Fuerteventura. Dat zijn er maar vier minder dan op het met bossen bezaaide eiland Madeira”.

Je begint de dag met een bezoek aan een aloë vera plantage. Hier kom je meer te weten over een van de bekendste producten van het eiland. Ook ontdek je waarom deze plant tegenwoordig zo veel gebruikt wordt in schoonheidsproducten. Daarna ga je naar Pajara om de Nuestra Señora de la Regla kerk met zijn opvallende Azteekse gevel te bekijken. Marta voegt eraan toe: "Pajara is ooit uitgeroepen tot het zesde mooiste dorp van Spanje. Het straalt op elke hoek charme uit”. Vervolgens rij je naar het kleine vissersdorpje Ajuy aan de westkust, waar je het zwarte zandstrand en de zeegrotten in de krijtrotsen kunt verkennen. Dan ga je verder naar Betancuaria, met onderweg een fotostop bij het uitzichtpunt Las Peñitas voor een geweldig uitzicht over de bergen en de oceaan.

In Betancuria waan je je helemaal terug in de tijd. Neem een kijkje in de kerk van Santa María - de oudste van de Canarische Eilanden - die in 1424 werd ingewijd. Of bezoek het archeologisch museum en bezichtig een aantal interessante tentoonstellingen. Daarna smul je in een familierestaurant in Valle de Santa Ines van een lunch met lokale specialiteiten. En je sluit de dag af met een bezoek aan een geitenboerderij. Je proeft lokale kazen en jam, én honing-rum likeur - een populair drankje op Fuerteventura.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Neem geschikte schoenen mee
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Lunch

Proeverij van lokale delicatessen

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00