Winkelwagen
Fuerteventura Eilandtour met Bezoek aan een GeitenboerderijFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm VisitFuerteventura Island Tour with Goat Farm Visit
+ 15
+ 13
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Monumentenbezoek
Eten & Drinken
Sightseeing & Tradities
Platteland

Fuerteventura Eilandtour met Bezoek aan een Geitenboerderij

event.free.cancellation
Locatie: Fuerteventura
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Frans
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Verken het afgelegen vissersdorp Ajuy en de nabijgelegen oude zeegrotten
  • Ontdek Betancuria, de voormalige hoofdstad van het eiland, en zijn historische kerk
  • Bezoek het dorp Pajara en zijn kerk met mysterieuze Azteekse motieven
  • Proef majorero kaas op een geitenboerderij en bezoek een aloë vera plantage
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids die alles weet over Fuerteventura en zijn cultuur

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Als je zin hebt in een authentiek vleugje Fuerteventura dan is deze dagtocht iets voor jou. Op het programma staan kleine dorpjes, smokkelaarsgrotten en een prachtig landschap, samen met een bezoek aan een aloë vera plantage. En je gaat een paar van de lekkerste specialiteiten van het eiland proeven bij een geitenboerderij. Yurena, een van onze lokale gidsen, zegt: "We zijn erg trots op onze majorero geitenkaas, die niet weg te denken is uit onze keuken. Je ziet hoe hij wordt geperst met geweven palmbladeren en ingewreven met paprika of gofio-meel voor extra smaak”.

Dan ga je naar een aloë vera plantage waar je te weten komt waarom deze plant zo goed is voor je gezondheid. En je bezoekt het dorp Pajara, beroemd om zijn bijzondere kerkgevel en houten balkons. Fran zegt: "De inspiratie achter het portiek met een Azteekse motief van de parochiekerk blijft een mysterie. Boven de deur zie je symbolen van zonnen, slangen, leeuwen en duiven. En als je goed kijkt, ontdek je er nog veel meer”.

In Ajuy, een vissersdorpje aan de oceaan met een zwart vulkanisch zandstrand, heb je de tijd aan jezelf. Je kunt er een schilderachtige wandeling maken over de krijtrotsen naar kalksteengrotten waar smokkelaars vroeger hun smokkelwaar verstopten. Betancuria, de eerste hoofdstad van het eiland, ligt in een vallei met palmbomen. Hier heb je vrije tijd om de geplaveide straten en de kerk - de oudste van de Canarische Eilanden - te verkennen. En na de lunch in een familierestaurant in Valle de Santa Ines bezoek je een lokale boerderij. Je proeft er majorero-geitenkaas, jam en andere lokale specialiteiten. Een smakelijke manier om de dag af te sluiten.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Neem geschikte schoenen mee
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Lunch

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

CALLE GALICIA
Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00