Winkelwagen
Lanzarote Tour met Timanfaya Nationaal Park, Wijnhuis en El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El GolfoLanzarote Tour with Timanfaya National Park, Winery and El Golfo
+ 12
+ 10
Attracties en rondleidingen
Tentoonstellingen
Excursies & Dagtrips
Boten
Sightseeing & Tradities
Platteland

Lanzarote Tour met Timanfaya Nationaal Park, Wijnhuis en El Golfo

event.free.cancellation
Locatie: Fuerteventura
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Engels
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

 • Ontdek het eiland Lanzarote met deze ferry- en minibustocht
 • Verken het vulkanische Timanfaya National Park en de beroemde Lunar Route
 • Bezoek een familiebedrijf in La Geria en kom meer te weten over de plaatselijke wijnbouw
 • Slenter op je gemak door het kustplaatsje El Golfo en bekijk de groene lagune
 • Ga op pad met een kleine groep van maximaal 21 gasten en een deskundige lokale gids

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Je bent al in 30 minuten met de boot op Lanzarote vanaf Fuerteventura. En dat is niet lang voor deze buitenaardse ervaring. Op deze kleine groepstocht verken je de maanlandschappen van het eiland en proef je de fruitige wijnen van La Geria. Leo, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Toen ik een kleine jongen was, hoorde ik de legendarische lokale architect Cesar Manrique, die een vriend van de familie was, zeggen dat "De ware kunstenaar van Lanzarote de boer is die met zijn handen en kameel La Geria heeft kunnen tekenen". Je ontdekt vandaag wat hij bedoelde."

Je wordt vroeg opgehaald en rijdt per minibus naar de haven van Corralejo om aan boord te gaan van de ferry naar Playa Blanca in het zuiden van Lanzarote. Je tour begint met een schilderachtige rit door verschroeide aarde richting Timanfaya Nationaal Park. Je komt alles te weten over vulkanen in het interpretatiecentrum en staat versteld van de trucjes, met dank aan de geothermische aarde waar je op staat. Daarna begin je aan de maanroute. In dit griezelige rood-zwarte landschap vind je een derde van de vulkanen van Lanzarote.

Vervolgens bezoek je een familiebedrijf in La Geria. Je ziet hoe de wijnstokken groeien in de vochtige vulkanische as, terwijl ze tegen de wind worden beschermd door hoefijzervormige stenen muren. En met dit bezoek draag je ook nog eens bij aan de lokale gemeenschap en economie. Dan ga je naar de rand van het Timanfaya Nationaal Park, waar je stopt bij het afgelegen El Golfo om de beroemde groene lagune te bekijken. Om daarna na te genieten van al dat moois met een hapje in een van de restaurants aan de oceaan.

Lees meer

Goed om te weten

 • De transfers naar de haven van Corralejo kunnen vanaf hotels in Jandia / Esquinzo en Costa Calma tot 2,5 uur duren
 • Neem geschikte schoenen mee
 • Neem je paspoort of een officieel EU-identiteitskaart mee
 • Eten en drinken niet inbegrepen
 • Engelssprekende gids voor alle nationaliteiten
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Ferryticket

Entrees

Wijnrondleiding en - proeverij

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00