Winkelwagen
Lanzarote Vulkanen en Grotten Tour vanaf FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from FuerteventuraLanzarote Volcanoes and Caves Tour from Fuerteventura
+ 10
+ 8
Excursies & Dagtrips
Boten
Eten & Drinken
Sightseeing & Tradities
Platteland

Lanzarote Vulkanen en Grotten Tour vanaf Fuerteventura

event.free.cancellation
Locatie: Fuerteventura
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Engels, Frans
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Verken de maanlandschappen van het Timanfaya National Park, dat op de UNESCO-lijst staat
  • Bewonder de vulkanische kustlijnen tijdens de boottocht over de Straat van Bocayna
  • Geniet van een wijnproeverij in La Geria en bezoek de vulkanische tunnels en grotten van Jameos del Agua
  • Smul van een traditionele lunch in een typisch Canarisch restaurant in het dorp Haria
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids die alles weet over Lanzarote en zijn geschiedenis

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Lanzarote en Fuerteventura liggen dan wel maar 30 minuten varen van elkaar, maar wat het landschap betreft zijn ze lichtjaren van elkaar verwijderd. We nemen je mee naar het noorden van het eiland om de maanachtige landschappen, de met palmbomen bezaaide valleien, de vulkanische wijngaarden en de witgekalkte dorpen te ontdekken. Teresa, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "De wijnen van Lanzarote zijn het resultaat van onze vindingrijkheid om de verwoestende kracht van de Moeder Natuur tot kunst te verheffen - een rode draad die eilandbewoners en landschap met elkaar verweeft”.

Na een vroege pick-up, stap je in de haven aan boord van de ferry naar Playa Blanca. Dan begint je avontuur in het Timanfaya National Park, een UNESCO Biosfeerreservaat dat meer dan 100 vulkanen herbergt. Het lijkt alsof je op de maan bent geland. Voel de hitte onder je voeten als je struikgewas vlam ziet vatten en een stomende geiser uit de grond ziet spuiten. Teresa zegt: "Tijdens de rit door de lavalandschappen van de Lunar Route waan je je op de set van een sciencefictionfilm”.

Dan stop je bij een wijnmakerij in La Geria. Je geniet van een proeverij van de wijnen, die worden gemaakt van druiven die in vochtige ronde holtes, bekend als 'socos', groeien. Een rit door de Vallei van de Duizend Palmen zal vervolgens je eetlust opwekken. Je smult van een lunchbuffet met lokale specialiteiten in een door een familie gerund restaurant. En met deze activiteit lever je een welkome bijdrage aan de lokale gemeenschap. Je sluit de dag af met een bezoek aan de Jameos del Agua. Deze vulkanische tunnels en grotten werden in de jaren 60 door de legendarische lokale architect Cesar Manrique omgebouwd tot een nachtclub.

Lees meer

Goed om te weten

  • Neem je paspoort of een officieel EU-identiteitskaart mee
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Lunch

Ferryticket

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00