Winkelwagen
Nat Geo Day Tour: De zuidelijke charmes van Gran Canaria, een fotografietourNat Geo Day Tour: Gran Canaria's Southern Charms, a Photography TourNat Geo Day Tour: Gran Canaria's Southern Charms, a Photography TourNat Geo Day Tour: Gran Canaria's Southern Charms, a Photography TourNat Geo Day Tour: Gran Canaria's Southern Charms, a Photography TourNat Geo Day Tour: Gran Canaria's Southern Charms, a Photography TourNat Geo Day Tour: Gran Canaria's Southern Charms, a Photography TourNat Geo Day Tour: Gran Canaria's Southern Charms, a Photography TourNat Geo Day Tour: Gran Canaria's Southern Charms, a Photography TourNat Geo Day Tour: Gran Canaria's Southern Charms, a Photography TourNat Geo Day Tour: Gran Canaria's Southern Charms, a Photography Tour
+ 8
+ 6
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees

Nat Geo Day Tour: De zuidelijke charmes van Gran Canaria, een fotografietour

event.free.cancellation
Locatie: Gran Canaria
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Engels
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Ontdek de geheimen van het zuiden van Gran Canaria, een wereld van ruige landschappen, ongerepte natuur en traditionele dorpen. Onderweg zet je onder begeleiding van een door National Geographic getrainde fotograaf-gids de majestueuze bergen, dramatische kliffen en verscholen dorpen op de foto.
  • Maak geweldige foto's en kom meer te weten over het behoud van de omgeving met een lokale gids en een gepassioneerde fotograaf die allebei zijn getraind door National Geographic.
  • Verken exclusieve verborgen pareltjes die alleen bekend zijn bij de lokale bevolking. En maak perfecte foto's vanaf de beste uitkijkpunten onder leiding van je door National Geographic getrainde fotograaf-gids.
  • Stel je vaardigheden op de proef met een leuke fotowedstrijd tijdens de tour. Neem je mooiste foto en maak kans om genomineerd te worden voor de beste foto van de dag.

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Op deze National Geographic Day Tour ontdek je de meest fotogenieke plekken van het zuiden van Gran Canaria.

Je begint bij het dorp Temisas, beroemd om zijn olijfolie. Je dwaalt door de smalle stegen langs witte huizen met Arabische tegels. En je slentert over het dorpsplein en maakt foto's van de traditionele architectuur. De volgende stop is het authentieke Canarische stadje Tunte dat bovenop een heuvel ligt. Wanneer je door de sfeervolle straten wandelt, stuit je vanzelf op oude wasplaatsen en de 19e-eeuwse fontein van El Rosal. Ook let je op de details van een tegeloven, de originele geplaveide paden, traditionele huizen en het Casa Canaria de Tunte - een eerbetoon aan de oude Canariërs.

Al snel merk je dat Canarische dorpen worden gekenmerkt door witgekalkte huizen die het felle zonlicht weerkaatsen. Maar de fotograaf geeft je waardevolle tips om zelfs onder deze omstandigheden het overvloedige licht optimaal te benutten en prachtige foto's te maken. Je verkent de dorpen in je eigen tempo en legt de unieke hoekjes die je aanspreken vast op de gevoelige plaat. Aan potentiële onderwerpen geen gebrek in deze fotogenieke en typische Canarische dorpen.

Ook klim je naar het uitkijkpunt El Polvo met zijn opvallende rotsformatie. Je neemt de schoonheid van het dorp in je op en legt veelzijdige beelden vast die een boeiend verhaal vertellen. De laatste stop is het slaperige gehucht Fataga. Je dwaalt door de kronkelige straten en je vergaapt je aan de steile rotswanden bij het dorp

Ten slotte maak je een spectaculaire rit bergafwaarts met uitzicht op Meloneras en Maspalomas. In de verte zie je de imposante zandduinen, om dan neer te strijken in een lokaal restaurant. Hier bekijk je de foto's en praat je nog wat na over je tour onder het genot van een welverdiende snack. Dan wordt ook de winnende foto bekend gemaakt.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
  • Neem iets mee voor op je hoofd
  • Afhankelijk van de weersomstandigheden
  • Neem geschikte schoenen mee
  • Geld voor extra's of fooien
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Snack

Bier, wijn, water en alcoholvrije drankjes

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00