Winkelwagen
Noord-Lanzarote Tour met Groene Grotten en Jameos del AguaNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote TourNorthern Lanzarote Tour
+ 15
+ 13
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Platteland

Noord-Lanzarote Tour met Groene Grotten en Jameos del Agua

event.free.cancellation
Locatie: Lanzarote
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Engels, Nederlands
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Bezoek de door Cesar Manrique ontworpen vulkanische Groene Grotten en Jameos del Agua
  • Geniet van een traditionele lunch in een typisch Canarisch huis in Haria
  • Geniet van het panoramische uitzicht op La Graciosa vanaf het uitkijkpunt Mirador del Rio
  • Doorkruis de Vallei van de Duizend Palmbomen en bekijk het 'rode huis' van Arrieta
  • Ga mee op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Lanzarote en haar geologie

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

De grootse legende van Lanzarote, Cesar Manrique, heeft overal op het eiland zijn sporen nagelaten, maar nergens meer dan in het noorden. De architect werd geïnspireerd door de buitengewone geologie van de regio. Op deze tour ga je langs drie van zijn werken - de Groene Grotten, Jameos del Agua en Mirador del Rio - evenals de Vallei van de Duizend Palmbomen. David, een van onze lokale gidsen, zegt: "Het noorden van het eiland was een canvas voor Manrique's palet. Zoals hij placht te zeggen: "Het noorden is nog steeds het traditionele Lanzarote".

Eerst bezoek je de Groene Grotten, waar een doolhof van galerijen en trappen je naar een natuurlijk auditorium leidt. Deze grotten - tot nu toe zijn er 16 ontdekt - zijn luchtbellen die met elkaar verbonden zijn door een tunnel die is ontstaan door de lavastroom van een vulkaanuitbarsting. Manrique heeft een grote rol gespeeld bij de aanpassing van het grottenstelsel voor bezoekers. Je ziet zijn invloed nog duidelijker in de Jameos del Agua. Hier harmoniseerde hij deze dakloze vulkanische grot door rotstuinen en een glasachtig meer toe te voegen, gevuld met blinde, witte krabben die alleen op Lanzarote voorkomen.

Ook op de agenda staat Mirador del Rio, een van Manrique's meest sci-fi creaties. Niet alleen gaat dit uitkijkpunt naadloos op in de omgeving op de top van een 470 meter hoge klif, maar je kijkt er ook je ogen uit over La Graciosa. Steek vervolgens door de Vallei van de Duizend Palmbomen naar Haria voor een lunch met ingrediënten uit de streek in een typisch Canarisch huis. Ook stop je nog tussendoor om het beroemde 'rode huis' in het vissersdorpje Arrieta te bekijken.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
  • Neem geschikte schoenen mee
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Lunch

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Natural Wonders
Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00