Winkelwagen
Noord-Lanzarote Tour met Jameos del Agua en TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and TeguiseNorthern Lanzarote Tour with Jameos del Agua and Teguise
+ 13
+ 11
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Platteland

Noord-Lanzarote Tour met Jameos del Agua en Teguise

event.free.cancellation
Locatie: Lanzarote
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Engels, Nederlands
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Bezoek het door Cesar Manrique ontworpen vulkanische grottencomplex Jameos del Agua
  • Gebruik je vrije tijd om de paleizen en kerken in het historische dorp Teguise te bekijken
  • Bekijk het panoramische uitzicht over het eiland La Graciosa vanaf Mirador del Rio
  • Vergaap je aan het landschap en ontdek de geheimen van Aloë Vera bij een lokale producent
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids die alles weet over Lanzarote en Cesar Manrique

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Moeder Natuur drukt een grote stempel op Lanzarote. Maar deze tour van een halve dag neemt het werk van een van zijn beroemdste bewoners onder de loep. Je bezoekt Jameos del Agua en het uitzichtpunt Mirador del Rio. Je maakt een rit door de Vallei van de Duizend Palmbomen en ontdekt Teguise. Cristina, een van onze deskundige gidsen, zegt: "De lokale kunstenaar Cesar Manrique was voor Lanzarote wat Gaudi was voor Barcelona. Zijn architecturale visie en activisme hebben ons een unieke stijl nagelaten die perfect past in onze vulkanische landschappen. Hij heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het behoud van het eiland - Manrique was namelijk fel gekant tegen hoogbouwhotels, en het resultaat is dat je er hier maar weinig aantreft”.

Eerst neem je een kijkje bij het door Manrique ontworpen complex dat rond de vulkaangrotten Jameos del Agua is gebouwd. Hij vormde ze in de jaren 60 om tot een nachtclub. Het podium is nog steeds in gebruik, maar de sterren zijn nu de zeldzame witte krabben in de zoutwatervijver. Dan ga je door het ruige vulkaanlandschap naar de Mirador del Rio - nog zo'n meesterwerk van Manrique. En op bijna 500 meter boven de zeespiegel kijk je je ogen uit op het uitzicht op La Graciosa en zijn vulkanen.

Bij een aloë vera producent ontdek je de geheimen van deze veelzijdige plant. Vervolgens rij je langs een aantal pittoreske dorpen en dwars door de Vallei van de Duizend Palmbomen op weg naar Teguise. Deze voormalige hoofdstad van het eiland staat vol met historische kloosters en kerken en je bekijkt er het ene opvallende gebouw na het andere - allemaal op loopafstand van elkaar. Je kuiert zelf nog wat rond en zet het sfeervolle centrum van de stad op de foto.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet rolstoeltoegankelijk
  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
  • Neem geschikte schoenen mee
  • Eten en drinken niet inbegrepen
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Lanzarote
Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00