Winkelwagen
Dolfijnen & Walvissen Spotten SpeedboottochtDolphin and Whale Watching Speed Boat TourDolphin and Whale Watching Speed Boat TourDolphin and Whale Watching Speed Boat TourDolphin and Whale Watching Speed Boat TourDolphin and Whale Watching Speed Boat TourDolphin and Whale Watching Speed Boat TourDolphin and Whale Watching Speed Boat TourDolphin and Whale Watching Speed Boat Tour
+ 6
+ 4
Excursies & Dagtrips
Boten

Dolfijnen & Walvissen Spotten Speedboottocht

event.free.cancellation
Locatie: Madeira
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Taal: Engels, Portugees
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Je zal vrijwel zeker dolfijnen of walvissen zien
  • Mariene bioloog aan boord
  • Kleine groepen - maximaal 18 personen
  • Snelle, opblaasbare boten

Wat kun je verwachten

De warme Atlantische wateren voor de zuidkust van Madeira wemelen van de wilde walvissen en dolfijnen. Bekijk deze prachtige wezens in hun natuurlijke habitat vanuit een snelle, stevige opblaasbare boot, op deze bekroonde Madeira dolfijn- en walvisobservatietocht.

Ga naar de Rota dos Cetaceos - 'Cetacean Route' - een basis in de buurt van de jachthaven van Funchal, waar je deskundige informatie krijgt van het mariene biologenteam over de soorten die je op zee kan spotten, waaronder tuimelaars, grienden, potvissen en statige zeeschildpadden.

Andere teamleden staan op verhoogde uitkijkposten langs de kust, zodat ze de locatie van dolfijnen en walvissen kunnen doorgeven. Gewapend met hun locatie wordt je in kleine, bliksemsnelle opblaasbare bootjes gezet, waarmee de experts jou tot heel dicht bij de dolfijnen en walvissen brengen zonder ze te storen - en jouw mariene bioloog aan boord beantwoordt graag jouw vragen over de wilde dieren die je kan zien.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet geschikt voor gasten met rugklachten of voor zwangere vrouwen. De duur van de tocht is ongeveer 2,5 uur - de tijden van de tocht variëren afhankelijk van de tijd van het jaar. Neem een hoed en zonnebrandmiddel mee tijdens de zomermaanden. De excursie is altijd afhankelijk van het weer.
  • Niet geschikt voor zwangere vrouwen en gasten met rugproblemen
  • Neem iets mee voor op je hoofd
  • Afhankelijk van de weersomstandigheden
Lees meer

Wat is inbegrepen

Boottocht

Mariene bioloog

Reddingsvesten

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI PORTUGAL

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00