Winkelwagen
Madeira Privé 4x4 Tocht en WijnproeverijPrivate Nature and Wine ExperiencePrivate Nature and Wine ExperiencePrivate Nature and Wine ExperiencePrivate Nature and Wine ExperiencePrivate Nature and Wine ExperiencePrivate Nature and Wine ExperiencePrivate Nature and Wine ExperiencePrivate Nature and Wine Experience
+ 6
+ 4
Activiteiten
In de vrije natuur
Natuur
Off the road
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Platteland

Madeira Privé 4x4 Tocht en Wijnproeverij

event.free.cancellation
Locatie: Madeira
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Taal: Engels, Portugees
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Rij over de minder begaande paden op deze privé 4x4 tour
  • Verken het spectaculaire landschap van Madeira off-road
  • Bekijk het uitzicht vanaf de top van de kliffen van Cabo Girão
  • Bezoek Quinta do Barbusano voor een rondleiding en wijnproeverij
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Madeira

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Op deze exclusieve privétour verken je de wijn en het platteland van Madeira met een paar spannende off-road avonturen. Je stuitert over ruige bergwegen naar Cabo Girão en de São Vicente vallei en stopt dan voor een wijnproeverij bij Quinta do Barbusano. Tiago, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Het landschap is de ster van de show. Tijdens deze tocht vang je een glimp op van het adembenemende landschap van Madeira. Je kronkelt door valleien met hoge bergen en rijdt met een 4x4 over panoramische routes. En je sluit af met een rondleiding door de wijnmakerij - met nog meer verbluffende uitzichten - aan het eind van de tocht."

Eerst maak je de rit naar Cabo Girão met zijn 580 meter een van de hoogste zeekliffen van Europa. Je vergaapt je aan het indrukwekkende uitzicht op de oceaan, en dan rij je verder over rustige zijwegen en paden door de São Vicente vallei. Je blik dwaalt af naar de kapel van Onze Lieve Vrouw van Fatima die bovenop een heuvel een dominante positie inneemt. Het hele gebied lijkt trouwens zo van een ansichtkaart te komen: boerderijen en dorpen met rode daken liggen verspreid over de lagere hellingen onder de met weelderig groen bedekte toppen.

Onderweg stop je bij het Lime Route Museum Centre waar je twee kalksteengroeven en een kalkoven bekijkt. Om dan verder te gaan naar Quinta do Barbusano, een van de belangrijkste wijnmakerijen van Madeira. Je wandelt samen met een oenoloog door de heuvelachtige wijngaarden, gevolgd door een proeverij van een rosé, twee witte en twee rode wijnen met wat hapjes. En in combinatie met het prachtige uitzicht is dit een geweldige afsluiting van je avontuur.

Lees meer

Goed om te weten

  • Prijs is per voertuig met maximaal 6 passagiers
  • Adults only
  • Neem geschikte schoenen mee
Lees meer

Wat is inbegrepen

4x4 tour

Chauffeur/gids

Wijnproeverij

Drankjes

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI PORTUGAL

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00