Winkelwagen
Boerenmarkt en Formentor Tour vanaf het Zuiden en het Oosten van MallorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of MajorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of MajorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of MajorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of MajorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of MajorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of MajorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of MajorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of MajorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of MajorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of MajorcaFarmers' Market and Formentor Tour from South of Majorca
+ 9
+ 7
Excursies & Dagtrips
Boten
Cultuur & Geschiedenis
Monumentenbezoek
Sightseeing & Tradities
Markt & Ambacht

Boerenmarkt en Formentor Tour vanaf het Zuiden en het Oosten van Mallorca

event.free.cancellation
Locatie: Mallorca
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Engels, Frans
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

 • Slenter over de wekelijkse boerenmarkt in een sfeervol dorp op Mallorca
 • Bekijk het uitzicht over de kust vanaf het uitkijkpunt Es Colomer
 • Relax op het met pijnbomen omringde strand van Formentor
 • Maak een boottocht van het strand terug naar Port de Pollença
 • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Mallorca

Wat kun je verwachten

Deze tocht vat de magie van Mallorca perfect samen door een paar van de topattracties van het noorden te combineren. Je bezoekt een boerenmarkt en ziet de grillige kustlijn van Kaap Formentor, een smal, met dennenbomen begroeid schiereiland bevolkt door wilde geiten die zich tegoed doen aan al even wilde kruiden. Lluc, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Een Spaanse uitdrukking die je moet onthouden voor je bezoek aan de markt is "Un poco para probar, por favor". Dit betekent "Een beetje proeven, alstublieft". Meestal zijn de verkopers bereid om je een klein voorproefje te geven van kazen, olijven, broden enzovoort, voordat je iets van ze koopt.”

De markten van Mallorca staan bekend om hun enorme aanbod en de versheid van de uitgestalde producten. Je besteedt de ochtend aan het struinen over één van de populairste, wekelijkse boerenmarkten. De aroma's van de fruitstallen, de uitstalling van de net gebakken lokale zoetigheden en gerechten, prikkelen al je zintuigen. Ondertussen wedijveren de lokale kooplieden met elkaar om hun beste aanbiedingen aan te prijzen. Deze markten bevinden zich meestal op het kerkplein in de dorpen. Lluc voegt eraan toe: "De marktlui die slechts een paar verschillende soorten seizoensfruit of -groenten verkopen, zijn degenen die hun eigen producten verbouwen - en meestal zijn deze producten ook het voordeligst.”

Dan rij je naar het uitkijkpunt Es Colomer voor een korte fotostop onderweg naar het strand van Formentor. De ronde, met pijnbomen omringde zandbaai heeft helder water en is een geweldige plek om wat vrije tijd door te brengen. Je kunt bij een van de strandbars terecht voor een drankje. Of reserveer je tafel voor de lunch door te kiezen voor de optie 'lunch inbegrepen'. Je vaart terug per boot naar Port de Pollença.

Lees meer

Goed om te weten

 • Als het weer niet geschikt is voor een boottocht, gaat de reis verder per bus
 • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
 • Geld voor extra's of fooien
 • Afhankelijk van de weersomstandigheden
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Boottocht

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00