Winkelwagen
Grotten van Drach, Parelwinkel met Digitaal Museum & Markt TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market TourDrach Caves, Pearl Factory and Local Market Tour
+ 11
+ 9
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Monumentenbezoek
Must-sees

Grotten van Drach, Parelwinkel met Digitaal Museum & Markt Tour

event.free.cancellation
Locatie: Mallorca
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Engels, Frans
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Verken de dramatische Drach Caves, een enorme ondergrondse wereld vol mysterie
  • Kuier op je gemak rond op een wekelijkse boerenmarkt in een typisch plattelandsdorpje
  • Proef typische Mallorquinse specialiteiten en maak een praatje met de inwoners
  • Bezoek de Majorica fabriek om te zien hoe prachtige imitatieparels worden gemaakt
  • Ga mee op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Mallorca en haar tradities

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Er staat je een trio van de must-do's van Mallorca te wachten op deze tour. Je struint de kraampjes af op een boerenmarkt, duikt diep de beroemde grotten van Drach in. En bezoekt de beroemde Majorica parelwinkel. Xisca, een van onze lokale gidsen, zegt: "Voordat je zelfs maar een voet binnen zet, voel je al dat er iets werkelijk spectaculairs in het verschiet ligt. Het grottenstelsel is een wereld van geheimzinnige spelonken en onderaardse meren die tot leven worden gebracht door muziek en lichtshows.

Eerst loop je de Majorica winkel en museum binnen, waar misschien wel de mooiste imitatieparels ter wereld worden gemaakt. Je ziet op digitale schermen het productieproces voordat je in de winkel sieraden van parels bekijkt. Xisca zegt: "De ontwerpen zijn creatief en prachtig gemaakt, daarom zijn de sieraden van Majorica zo'n populair verjaardags- of kerstcadeau op het eiland.

Daarna is het op naar de wekelijkse markt in een plattelandsplaatsje. Je kuiert langs kraampjes met van alles en nog wat, van geurig fruit en groenten tot aromatische kruiden en pittige kazen. En je hebt ook nog de mogelijkheid om producten zoals het beroemde zwarte varkensvlees van Mallorca te proberen. Zo is pittige sobrassada, een smeerbare met paprika gerookte worst, een geweldig souvenir om mee naar huis te nemen. En je helpt de lokale producenten er ook mee. Je bezoekt ten slotte de grotten van Drach. Van de gids hoor je alles over het ontstaan van het grottensysteem miljoenen jaren geleden. Er zijn vier grotten en een groot meer, die nog magischer worden als je de speciale verlichting erbij ziet met een klassiek muziekconcert van een kwartet midden in de grotten.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
  • Niet geschikt voor gasten die last van claustrofobie hebben
  • Eten en drinken niet inbegrepen
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00