Winkelwagen
Rondleiding door de Grotten van Hams met Bezoek aan DinosaurlandGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland VisitGuided Tour of Hams Caves with Dinosaurland Visit
+ 12
+ 10
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees
Pretparken
Tickets en evenementen

Rondleiding door de Grotten van Hams met Bezoek aan Dinosaurland

event.free.cancellation
Locatie: Mallorca
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Taal: Engels
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Bezoek de grotten van Hams, en leer meer over de evolutie van Mallorca sinds de oerknal
  • Verken de drie belangrijkste grotten van de site - de Ronde, Blauwe en Klassieke grot
  • Ontdek Dinosaurland, waar veel activiteiten voor de kleintjes zijn
  • Bekijk de replica's van meer dan 100 levensgrote dinosaurussen van 40 soorten
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Mallorca en zijn geschiedenis

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Je vindt niet gemakkelijk een leuker familie-uitstapje op Mallorca als deze combitocht naar de Grotten van Hams en Dinosaurland. Het is een bloedstollende en spannende tocht naar de prehistorie van het eiland, waar je mond openvalt van Genesis en Titanosaurus. Marga, een van onze lokale gidsen, zegt: "Deze tour spreekt echt tot de verbeelding als je van een van de oudste attracties van Mallorca - de 10 miljoen jaar oude Grotten van Hams - naar een van de nieuwste, de onlangs geopende Dinosaurland gaat."

De grotten van Hams mogen dan miljoenen jaren oud zijn, maar ze werden pas vorige eeuw ontdekt. En sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een van de topattracties van het eiland. Terwijl je de drie belangrijkste grotten verkent, kom je van alles te weten over de oorspronkelijke bewoners van het eiland. De halfopen Ronde Grot, met zijn botanische vegetatie, heeft veel weg van Jurassic Park - en geeft een voorproefje van wat er binnen te zien is. In de Blauwe Grot hoor je met de audiovisuele timelapse documentaire 'Genesis' de geschiedenis van Mallorca vanaf de oerknal tot vandaag. En de Classic Cave, een netwerk van 12 kamers, is een en al mysterie. Ook luister je naar een rustgevende op Venetië geïnspireerde muziekshow.

De kalmte maakt plaats voor het ruige Dinosaurland, waar je tussen de meer dan 100 levensgrote replica's van dinosaurussen loopt, waaronder de mythische Titanosaurus van meer dan 50 m lang. Sommigen beschouwen hem als de grootste diersoort. De kinderen kunnen zich ook als paleontoloog uitleven, spelletjes en puzzels doen of tekenen. Een geweldig dagje uit voor de hele familie.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet geschikt voor gasten die last van claustrofobie hebben
  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
  • Neem geschikte schoenen mee
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00