Winkelwagen
Mosta, Mdna en Catacomben van Sint Paulus Kleine GroepstochtMosta, Mdina & St. Paul's Catacombs Small Group TourMosta, Mdina & St. Paul's Catacombs Small Group TourMosta, Mdina & St. Paul's Catacombs Small Group TourMosta, Mdina & St. Paul's Catacombs Small Group TourMosta, Mdina & St. Paul's Catacombs Small Group Tour
+ 3
+ 1
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Monumentenbezoek
Must-sees
Sightseeing & Tradities
Folklore

Mosta, Mdna en Catacomben van Sint Paulus Kleine Groepstocht

event.free.cancellation
Locatie: Malta
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Engels
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Verken de Mosta basiliek en bekijk de indrukwekkende koepel
  • Bekijk de ondergrondse Catacomben van Sint Paulus
  • Smul van een vers bereide Maltese lunch met lokale producten
  • Ontdek de vestingstad Mdina tijdens een rondleiding
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Malta

Wat kun je verwachten

Centraal Malta is doordrenkt van geschiedenis en traditie. In de middeleeuwse steden, eeuwenoude tempels en adembenemende landschappen zie je het geheim van het rijke verleden en de gebruiken van het eiland terug. Op deze kleine, adults-only groepstocht bekijk je de basiliek van Mosta, de Catacomben van Sint Paulus en de ommuurde stad Mdina. Matteo, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Mdina is misschien wel de best bewaarde oude ommuurde stad in Europa. Het wordt ook wel 'de stille stad' genoemd, vanwege de rustige straten en de sfeer van vervlogen tijden. Mdina is een plaatje, gebouwd met stenen die stralen in de zon. En de stad barst van de culturele schatten.”

Eerst bezoek je de Mosta Basiliek, bekend om de op twee na grootste koepel in Europa. Dan ga je naar de catacomben van Sint Paulus, een fascinerend netwerk van ondergrondse begraafplaatsen uit de 3e eeuw voor Christus. Deze grafkamers zijn het vroegste bewijs van het christendom op Malta. En de twee gebeeldhouwde ronde stenen tafels werden vermoedelijk gebruikt voor begrafenisrituelen of voor vieringen ter ere van de doden.

De graven zelf zijn ook heel bijzonder. Sommige zijn veel groter om de sociale status van de dode aan te geven. Na dit ondergrondse bezoek schuif je aan in een restaurant in de buurt voor een typische lunch bereid met lokale producten. Om dan de dag af te sluiten met een rondleiding door de ommuurde Mdina. In deze oude stad, beschermd door eeuwenoude muren en een gracht, vang je een glimp op van het fascinerende verleden van Malta.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
  • Adults only
  • Voor deze trip gelden niet onze algemene annuleringsvoorwaarden. Als je wil annuleren, moet je dit minstens 24 uur van tevoren doen voor een volledige terugbetaling
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Entrees

Lunch

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI MALTA LTD

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00