Winkelwagen
Kingston & Blue Mountains Privé-TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private TourKingston & Blue Mountains Private Tour
+ 13
+ 11
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees
Sightseeing & Tradities
Stad
Platteland

Kingston & Blue Mountains Privé-Tour

event.free.cancellation
Locatie: Montego Bay
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Engels, Frans, Nederlands
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

 • Privé-tour
 • Ervaar het verschil tussen het stedelijke en landelijke Jamaica op één dag
 • Ontdek de highlights van Kingston City
 • Een traditionele lunch in de Blue Mountains
 • Rondleiding in het huis van Bob Marley en studio in Kingston
 • Leer hoe 's werelds beste koffie wordt gemaakt en proef de Blue Mountain koffie

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Op deze exclusieve privé-tour in Kingston en de Blue Mountains zie je goed de contrasten tussen het stedelijke en landelijke Jamaica. Tot de belangrijkste highlights behoren een bezoek aan een koffieplantage, het Emancipatiepark en het Bob Marley Museum.

Eerst rij je naar de Blue Mountains. Onderweg stop je voor een authentieke Jamaicaanse lunch en je bezoekt vervolgens de Craighton Estate - gecertificeerd door de Rainforest Alliance - en proeven de koffie.

Dan is het op naar Kingston, een luidruchtige en toch relaxte stad. Bezoek historische plaatsen in de binnenstad van de hoofdstad zoals Emancipation Park met de Redemption Song en de Bob Marley standbeelden. In het Bob Marley Museum zie je memorabilia zoals zijn gouden en platinaschijven, zijn outfits en instrumenten.

Dan is het tijd voor de rit naar de Blue Mountains. Onderweg stop je voor een lunch zoals oma dat maakt. En brengt een bezoek aan de Craighton Estate - gecertificeerd door de Rainforest Alliance – waar je de koffie proeft. Op de terugweg kun je langs Devon House gaan om de tuinen te bekijken. Je vindt er in ieder de beste ijsjes en pasteitjes van de hoofdstad.

Lees meer

Goed om te weten

 • Omdat dit een privé-tour is, heb je zelf de controle. Wij bieden een volledige dagtocht aan die je in je eigen tempo kunt volgen
 • Bij het selecteren van deze tour zijn er verschillende opties afhankelijk van de groepsgrootte. Selecteer de overeenkomstige optie in het drop-down menu met de groepsgrootte. Bijvoorbeeld 2 volwassenen, selecteer 2 volwassenen en vervolgens de "Tour voor 1-2 personen" (kies 1 of 2 personen voor deze optie)
 • Gids beschikbaar in het Engels, Duits, Nederlands & Frans
 • Maximaal 7 personen kunnen op deze privé-tour meegaan.
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen en gasten met rugproblemen
 • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
 • Neem geschikte schoenen mee
Lees meer

Wat is inbegrepen

Entrees

Verzekering

Lunch

Proeverij van lokale delicatessen

Frisdrank

Transfer

Chauffeur/gids

Demonstratie

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 2 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI JAMAICA LTD

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00