Winkelwagen
Dunn's River Falls & Nine Mile TourDunn's River Falls & Nine Mile TourDunn's River Falls & Nine Mile TourDunn's River Falls & Nine Mile TourDunn's River Falls & Nine Mile TourDunn's River Falls & Nine Mile TourDunn's River Falls & Nine Mile TourDunn's River Falls & Nine Mile Tour
+ 5
+ 3
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees
Sightseeing & Tradities
Platteland
Folklore

Dunn's River Falls & Nine Mile Tour

event.free.cancellation
Locatie: Negril
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Engels, Frans, Nederlands
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Nine Mile – geboorteplaats Bob Marley
  • Bob Marley Mausoleum
  • Dunn's River Falls

Wat kun je verwachten

Twee Jamaicaanse legendes zijn de magneten in deze excursie. Hoog in de bergen bezoek je het dorp dat de wereld Bob Marley schonk. Verken zijn geboortehuis, Mount Zion en zijn tombe. Daarna door naar een van de meest exotische attracties op Jamaica: Dunn's River Falls.

Je avontuur start zodra je hoteldeur achter je dicht trekt om noordwaarts te gaan naar Dunn's River Falls, de ster van de James bond klassieker Dr No. Deze 55 meter hoge en 188 brede watervallen worden onderbroken door lagunes en daar omhoog klimmen is al een ervaring op zich.

We rijden langs de noordkust en slaan af waar het bord Saint Ann aangeeft. Het is even een kronkelende weg omhoog naar de kapel, maar onderweg zie je de Dry Harbour Mountains als nooit tevoren. En dan ligt daar Nine Mile. De plek waar Bob Marley is geboren lijkt wel een nationaal heiligdom. Overal zie je Rastafarians. Je ziet het huis van de reggae-koning en zijn laatste rustplaats. Je gids vertelt je ondertussen alles over zijn leven en muziek.

Lees meer

Goed om te weten

  • Gewoon dat je het weet, het is gebruikelijk dat Rastafari's in Nine Mile je marihuana - 'ganja' - producten aanbieden. Hoewel het een belangrijk onderdeel van hun cultuur is en het legaal is in Jamaica, raden wij je aan om hun aanbiedingen beleefd af te wijzen, omdat consumptie je plezier op de tocht kan schaden en omdat er kinderen aanwezig kunnen zijn.
  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
  • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
  • Niet geschikt voor families met kleine kinderen
  • Neem geschikte schoenen mee
Lees meer

Wat is inbegrepen

Vervoer

Gids

Entree

Lunch

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI JAMAICA LTD

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00