Winkelwagen
Spirit of the Maroons Culturele Tour in JamaicaSpirit of the Maroons Cultural Tour in JamaicaSpirit of the Maroons Cultural Tour in JamaicaSpirit of the Maroons Cultural Tour in Jamaica
+ 1
Activiteiten
In de vrije natuur
Natuur
Wandeltochten
Attracties en rondleidingen
Musea

Spirit of the Maroons Culturele Tour in Jamaica

event.free.cancellation
Locatie: Ocho Rios
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Engels
Alleen geprinte tickets

Doe dit omdat

  • Ontdek de culturele context van de Marrongemeenschappen in Jamaica
  • Kom meer te weten over de geschiedenis van het eiland tijdens een rondleiding door het Maroon Museum
  • Smul van een typische lunch bij Strawberry Fields Together
  • Verken Sun Valley Plantation en proef de beste lokale producten
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Jamaica en zijn geschiedenis

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Terwijl je door het noorden van Jamaica trekt, ontdek je de cultuur en geschiedenis van het eiland. Je bezoekt het Charles Town Maroon Museum waar je meer te weten komt over de vrijheidsstrijd van de Marrons. Ook schuif je aan voor een lunch bij Strawberry Fields Together. En je slentert door Sun Valley Plantation om vers fruit en groenten te proeven. Jada, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "De Jamaicaanse Marrons hebben een trots en fascinerend verleden. Ze zijn afstammelingen van West-Afrikaanse slaven die ontsnapten uit plantages. Ze stichtten gemeenschappen die bekend staan als Maroon Towns. Deze gemeenschappen behielden hun Afrikaanse wortels. De Marroncultuur staat dan ook bekend om zijn levendige muziek, dans, verhalen, kruidengeneeskunde en keuken.”

Eerst neem je een kijkje bij de Charles Town Basic School, een kleine school in het hart van de Charles Town Maroon gemeenschap. Daarna bezoek je het Charles Town Maroon Museum - met een schat aan voorwerpen afkomstig van de Marroncultuur, zoals traditionele kleding, wapens en muziekinstrumenten. Je ontdekt de lange vrijheidsstrijd van de Marrons en hun belangrijke rol in de geschiedenis van Jamaica.

Dan heb je even de tijd om tot rust te komen bij Strawberry Fields Together. Terwijl je je tegoed doet aan de typische Jamaicaanse gerechten, neem je het uitzicht op de kust in je op. Tenslotte ga je naar Sun Valley Plantation, een boerderij waar je kennismaakt met de beste landbouwproducten van Jamaica. Je struint op je gemak door de tuinen vol tropische bloemen en proeft het verse fruit en de groenten die er groeien. Ook kom je meer te weten over traditionele landbouwmethoden die Jamaicaanse gemeenschappen al generaties lang hanteren.

Lees meer

Goed om te weten

  • Neem geschikte schoenen mee
  • Neem iets mee voor op je hoofd
  • Engelssprekende gids voor alle nationaliteiten
Lees meer

Wat is inbegrepen

Entrees

Lunch

Drankjes

Transfer

Gids

Wandeltocht

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI JAMAICA LTD

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00