Winkelwagen
Nat Geo Day Tour: Een inwijding in baguette en éclair met een Franse meesterbakkerFreelencer_France_Paris_French Master Baker-09.jpgFreelencer_France_Paris_French Master Baker-11.jpgFreelencer_France_Paris_French Master Baker-12.jpgFreelencer_France_Paris_French Master Baker-03.jpgFreelencer_France_Paris_French Master Baker-06.jpgFreelencer_France_Paris_French Master Baker-15.jpgFreelencer_France_Paris_French Master Baker-04.jpgFreelencer_France_Paris_French Master Baker-08.jpgFreelencer_France_Paris_French Master Baker-10.jpgFreelencer_France_Paris_French Master Baker-13.jpg
+ 8
+ 6
Excursies & Dagtrips
Eten & Drinken
Culinair

Nat Geo Day Tour: Een inwijding in baguette en éclair met een Franse meesterbakker

event.free.cancellation
Locatie: Parijs
Duur: 2 uur 30 minuten
Taal: Engels
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Ontdek de geschiedenis, passie en savoir-faire van Didier Lavry, een Franse meesterbakker uit Parijs. Ga 'back-stage' bij een echte bakkerij en ontsluier de geheimen van het Franse brood.
  • Kom meer te weten over het belang van brood en gebak in het Franse culturele erfgoed: de typische symbolen van Frankrijk, vooral in Parijs.
  • Krijg de unieke kans om praktijkervaring op te doen met het bewerken van deeg en het maken van brood onder begeleiding van een expert.
  • Sluit je activiteit af met een glas champagne en neem je brood en éclair mee naar huis. Plus een souvenir in de vorm van een schort van de bakkerij.

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Ontdek je innerlijke 'boulanger' in de bakkerij van Didier Lavry in het 11e arrondissement van Parijs. Je woont een workshop bij en leert de fijne kneepjes van het maken en bakken van authentiek Frans brood en éclairs. Didier is een gepassioneerde professionele bakker die al op jonge leeftijd wist dat hij voorbestemd was voor de bakkerswereld. Zijn bakkerij, Boulangerie Le Petit Mitron, ligt in het hart van Parijs - een familiebedrijf waar Didier's vaardigheid in het maken van heerlijke broden en gebak achterin te zien is. Terwijl zijn vrouw voorin de winkel de klanten verwelkomt.

Na een vroege carrière in de industriële broodproductie, realiseerde Didier zich dat hij zijn passie liever op een andere manier tot uitdrukking wilde brengen. Sindsdien heeft hij zijn werkwijze voor het ambachtelijk bakken van brood verfijnd door lokale ingrediënten van hoge kwaliteit te gebruiken. En op deze tour opent hij de deuren van zijn bakkerij om zijn expertise met jou te delen. Als je zijn boulangerie binnenstapt, leer je aan de hand van Didier's tips en demonstraties precies hoe de Fransen zulk lekker brood en gebak maken.

Tijdens deze privé activiteit neem je een kijkje achter de schermen van Boulangerie Le Petit Mitron en ontdek je de geschiedenis van iconische Franse klassiekers zoals stokbrood en soesjesdeeg. Je doet je schort om - een aandenken om mee naar huis te nemen - en gaat zelf aan de slag om onder deskundige begeleiding van Didier je eigen baguette en éclair te maken. En je sluit de workshop helemaal in Franse stijl af met een feestelijk glas champagne om samen met Didier te proosten op wat je vandaag allemaal hebt geleerd.

Lees meer

Goed om te weten

Goed om te weten:

  • Deze tour vereist minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers
  • De activiteit is geschikt voor rolstoelgebruikers en mensen die moeite hebben om langere afstanden te lopen
  • De tour vindt plaats op de eerste verdieping
  • Drankjes zijn inclusief water en een glas champagne

Niet vergeten:

  • Draag comfortabele schoenen en kleding die gemakkelijk te wassen is
Lees meer

Wat is inbegrepen

Guided tour

Food tasting

Cooking class

Wat niet is inbegrepen

Transportation

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 48 uur voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

8 Rue Oberkampf, 75011 Parijs, Frankrijk

Verzamelpunt:

Zorg dat je op tijd op het verzamelpunt bent.

Leverancier

Musement

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00