Winkelwagen
Anamuyagebergte Wandeltocht met Kleine GroepAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking TourAnamuya Mountains Small Group Walking Tour
+ 13
+ 11
Activiteiten
In de vrije natuur
Natuur
Wandeltochten
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Platteland

Anamuyagebergte Wandeltocht met Kleine Groep

event.free.cancellation
Locatie: Punta Cana
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Duits, Engels, Frans
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

 • Ontdek het Dominicaanse platteland en haar bevolking tijdens een wandeltocht met kleine groep
 • Bezoek delen van het land buiten de gebaande paden en help plattelandsgemeenschappen te ondersteunen
 • Duik in de rivier Anamuya in het hart van het regenwoud
 • Proef lokaal geteelde producten van het seizoenProef lokaal geteelde en milieuvriendelijke 'KM0' producten
 • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van de Dominicaanse Republiek en haar bevolking

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Maak een wandeling on the wilde side met deze tour door het ruige Anamuyagebergte van de Dominicaanse Republiek. Je krijgt een momentopname van het plattelandsleven te zien. En dit doe je alles samen met een lokale expert. Alex, een van onze deskundige gidsen, zegt hierover: "Ik ben een inwoner en heb hier meer dan 10 jaar rondleidingen gegeven. Je leert over de lokale geschiedenis, planten en gewassen, en je kunt ook koffie en fruit van eigen bodem proeven".

Leuke weetjes, exotische wilde dieren spotten en een duik in de rivier - deze tour heeft het allemaal. Nadat je bent opgehaald bij het hotel, laten we de toeristische paden achter ons en trekken we diep de Dominicaanse outback in. En omdat je de minder bereisde delen van het land bezoekt, help je gebieden te ondersteunen die normaal gesproken niet profiteren van het toerisme. Bovendien ga je met niet meer dan 6 personen, waardoor je je ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt. "Het is een geweldige manier om in contact te komen met de natuur en iets terug te doen voor de plattelandsgemeenschap," zegt Alex. Je rijdt door het met bossen begroeide platteland en komt aan op een ranch. Je krijgt eerst een drankje van het huis en krijgt uitleg over de dag die voor je ligt.

Je vertrekt samen met een vriendelijke gids voor een trektocht door weelderige, bergachtige landschappen. Zo ontmoet je de lokale bevolking om meer te weten te komen over hun manier van leven en proeft lokaal geteelde producten van het seizoen - van het land recht op je bord, verser kan niet. Let ook op zeldzame planten, vogels en wilde dieren. Deel uitmaken van deze tocht is een stimulans voor de inspanningen voor het behoud van de wilde dieren in de regio. Ten slotte gaan we naar de Anamuya rivier, waar je afkoelt met een welverdiende duik en dorstlessend kokoswater.

Lees meer

Goed om te weten

 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Niet geschikt voor gasten met een slechte gezondheid
 • Neem geschikte schoenen mee
 • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
 • Neem biologisch afbreekbaar insectenwerend middel mee
 • Niet geschikt voor zwangere vrouwen en gasten met rugproblemen
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Welkomstdrankje

Wandeltocht

Wandeling

Frisdrank

Proeverij van lokale delicatessen

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI DOMINICANA, S.A.S

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00