Winkelwagen
Higuey en Yuma Rivier Tour met Lunch en Voodoo ShowHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma TourHiguey & River Yuma Tour
+ 15
+ 13
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Platteland
Folklore

Higuey en Yuma Rivier Tour met Lunch en Voodoo Show

event.free.cancellation
Locatie: Punta Cana
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Engels, Frans, Nederlands
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Smul van tropisch fruit en kom meer te weten over de Dominicaanse landbouw tijdens een bezoek aan een plantage
  • Slenter langs de kraampjes en maak foto's van de kleurrijke producten op de markt van Higuey
  • Spot exotische Caribische flora en fauna tijdens een boottocht op de Yuma rivier
  • Ontmoet Haïtiaanse suikerrietboeren op een 'batey' en bekijk hun traditionele voodoo-show
  • Ga op stap met een deskundige lokale gids die alles weet over de Dominicaanse Republiek en haar cultuur

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Suikerriet, heiligdommen, een boottocht op de rivier en zelfs een voodoo show. Deze exclusieve excursie heeft zo'n beetje van alles wat de Dominicaanse Republiek zo fascinerend maakt. Ontmoetingen met de lokale bevolking en ongerepte landschappen aan weerszijden van de rivier Yuma, je beleeft het allemaal tijdens deze adembenemende dagtocht buiten de gebaande paden. En je ontdekt de echte smaak van de Dominicaanse cultuur en samenleving tijdens een bezoek aan een fruitkwekerij, een vissersdorp en een markt. Luis, een van onze deskundige gidsen, zegt: "In Higuey wonen de meeste medewerkers van het resort en het is een verrijkende ervaring om het dagelijkse leven in volle gang te zien. Op de markt kun je van alles kopen, van een fles rum tot een levende kip.”

Je start al goed met een bezoek aan een plantage. Smul van het sappige fruit, zoals papaja's en ananassen, en proef de koffie en cacao. Daarna volgt Higuey, de provinciehoofdstad, waar je de markten afstruint voor de typische kruiden. Ook zie je hoe de lokale bevolking verse producten inslaat. En je komt langs de moderne basiliek - een belangrijk heiligdom.

Daarna trek je door het tropische platteland naar het vissersdorp Boca de Yuma aan de zuidkust. Na een heerlijke lunch stap je in een boot voor een tocht op de rivier. Je bekijkt een suikerrietplantage en bezoekt een ‘batey', een gemeenschap van suikerriet oogstende Haïtianen. Je maakt een praatje met ze kijkt naar hun voodooshow.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet geschikt voor zwangere vrouwen.
Lees meer

Wat is inbegrepen

Vervoer

Gids

Boottocht

Lunch en drankjes

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI DOMINICANA, S.A.S

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00