Winkelwagen
Terracross Tour door het Platteland vanuit Punta CanaDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross AdventureDominican Countryside Terracross Adventure
+ 11
+ 9
Activiteiten
In de vrije natuur
Off the road
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Folklore

Terracross Tour door het Platteland vanuit Punta Cana

event.free.cancellation
Locatie: Punta Cana
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Taal: Engels, Frans
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Ga off-road op een Terracross avontuur door het groene Dominicaanse platteland
  • Proef lokale producten bij een biologische coöperatie en bezoek een replica van een Taino dorp
  • Koel af na je off-road tocht bij een heldere cenote in Domitai Cave Park
  • Combineer de gezinsvriendelijke ATV activiteit met een educatief bezoek aan de lokale landbouw
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids die alles weet over de Dominicaanse Republiek en haar cultuur

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

De beste manier om het ongerepte Dominicaanse platteland te ontdekken is met een Terracross-safari. Je stuurt je superkrachtige offroad-machine over winderige en landelijke zandpaden naar het spectaculaire Domitai Cave Park en je bezoekt een replica van een Taoino dorp. Luis, een van onze lokale gidsen, vertelt: "Wij zijn de grootste producent ter wereld van biologische, fair trade cacao. Ongeveer de helft van onze cacao wordt verwerkt tot de beste chocolade. Traditionele cacaoproducten proeven op een Dominicaanse boerderij is dus pure verwennerij, zelfs als je geen zoetekauw bent.”

Eerst scheur je dwars door de modder over het platteland. Onderweg stop je bij een cenote in het Domitai grottenpark. En je neemt een verkoelende duik in deze zinkgaten met helder, fris water. De cenotes liggen op privéterrein dus je vindt er niet zoveel mensen en verkopers als bij de andere cenotes. Verder kun je hier lokale specialiteiten proeven, zoals empanadas en ananaswijn. Vervolgens ga je naar een replica van een Taino dorp. De oorspronkelijke bewoners leefden op het eiland lang voordat Columbus voet aan wal zette en je gaat er een folkloristische show bijwonen.

Bovendien kom je alles te weten over de productie van lokale gewassen die zo belangrijk zijn voor de lokale economie - kokosolie, suikerriet, koffie en chocolade En de unieke Dominicaanse chocoladethee heeft voor jou daarna ook geen geheimen meer. Natuurlijk proef je ervan, en je neemt een slokje van de nationale drank, de mamajuana. Tijdens deze spannende Terracross-safari krijg je een geweldig close-up beeld van het Dominicaanse platteland.

Lees meer

Goed om te weten

  • Terracross-bestuurders moeten minstens 18 jaar oud zijn – meerijdende kinderen moeten minstens 6 jaar oud zijn.
  • Neem je zwemspullen en zonnecrème mee.
  • Niet geschikt voor gasten met een beperkte mobiliteit en zwangere vrouwen.
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Terracross voertuig en instructie

Drankjes en snacks

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI DOMINICANA, S.A.S

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00