Winkelwagen
Dagtrip naar het traditionele zuiden van Kreta vanuit Rethymnon20210126600fdf3e5fd21.jpg20210126600fdf3e8e797.jpg20210126600fdf3ebcda9.jpg20210126600fdf3f11846.jpg
+ 2
Activiteiten
In de vrije natuur
Natuur

Dagtrip naar het traditionele zuiden van Kreta vanuit Rethymnon

event.free.cancellation
Locatie: Rethymnon
Duur: 9 uur
Taal: Engels
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Ontdek het zuidelijke deel van Kreta
  • Zie de indrukwekkende kloof van Agios Antonios
  • Bekijk het uitzicht op de Libische zee

Wat kun je verwachten

Het gebied ten zuiden van Rethymnon verbergt mysterieuze bestemmingen. Hier vind je dorpen, kloven, meren en imposante bergen. De route omvat passages door olijfgaarden en traditionele dorpjes, en eindigt bij de stranden aan de zuidkust van de Kretenzische Zee. Tijdens deze dagtrip ontdek je echt verschillende aspecten van de natuur van Kreta.

Je tour begint rond 8.30 uur met een persoonlijke pick-up in Rethymnon. Je gaat naar een van de belangrijkste meren van het eiland, waar veel soorten vogels en dieren leven. Het meer is ontstaan doordat een dam water uit de kloof van Patsos verzamelt. Na een rit van 15 minuten stop je vervolgens bij de indrukwekkende kloof van Agios Antonios, waar zich een kleine kerk tussen de rotswanden van een grot bevindt. De kloof van Agios Antonios - ook bekend als de Patsos kloof - ligt in het binnenland van de regio Rethymnon.

Daarna ga je naar een aantal traditionele dorpjes en krijg je de kans om foto's te maken bij het hogergelegen gedeelte van het gebied, met uitzicht op het noordelijke en zuidelijke deel van Rethymnon en de twee hoogste bergen van Kreta. Je bezoekt ook een botanische tuin voor een rondleiding van 40 minuten. Hier maak je kennis met de planten en de bloemen van Kreta, beroemd om hun helende eigenschappen. Aan het einde van de rondleiding krijg je een kopje thee aangeboden. De tour brengt je vervolgens naar Spili (een dorp dat beroemd is om zijn natuurlijke bronnen), waar je het folkloremuseum bezoekt en vrije tijd hebt voor een kopje koffie. Tenslotte bereik je het strand van Plakias waar je kunt ontspannen en zwemmen met uitzicht op de Kretenzische of Libische zee. Je bent rond 17.30 uur weer terug in Rethymnon.

Lees meer

Goed om te weten

  • Geef tijdens het boeken het adres van je accommodatie en mobiele telefoonnummer op om gebruik te maken van de ophaalservice. Regel je pick-up met behulp van de contactgegevens van de touroperator die je vindt op de voucher die je na het boeken ontvangt
  • Neem indien nodig contact op met de touroperator via de contactgegevens die je vindt op de voucher die je na het boeken ontvangt
Lees meer

Wat is inbegrepen

Begeleide tour

Pick-up/drop-off service

Vervoer

Wat niet is inbegrepen

Extra's

Maaltijden

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 24 uur voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Rethymnon 741 00, Kreta, Griekenland

Verzamelpunt:

Geef tijdens het boeken het adres van je accommodatie op om gebruik te maken van de pick-up/drop-off service. Je ontvangt de voucher met alle details (exacte ophaaltijd) per e-mail een dag voordat de activiteit plaatsvindt.

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TRAVEL PATH

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00