Winkelwagen
Appleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Privé-TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private TourAppleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Private Tour
+ 16
+ 14
Excursies & Dagtrips
Boten
Cultuur & Geschiedenis
Monumentenbezoek
Must-sees

Appleton Rum, YS Falls & Pelican Bar Privé-Tour

event.free.cancellation
Locatie: Runaway Bay
Duur: meer dan 8 uur
Taal: Duits, Engels, Frans, Nederlands
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

 • Exclusief TUI programma
 • Privé-tour
 • Maximum 7 deelnemers
 • Rondleiding in Appleton Estate
 • Proef de beste rum van Jamaica
 • Duik in het verkoelende water van de YS Falls
 • Boottocht naar de Pelican Bar
 • Zwem in de natuurlijke poelen rond de Pelican Bar

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Voor een 100% Jamaicaanse ervaring ben je aan het juiste adres op deze exclusieve privé-excursie. Je start goed met een rondleiding en proeverij in de rumfabriek van Appleton Estate. Met daarna een verfrissende duik in de beroemde YS Falls en een boottocht naar de enige echte Pelican Bar. Dit is een van onze privé TUI Collection excursies, waarbij je een goed beeld krijgt van de lokale cultuur. En je hebt daarbij de vrijheid en de flexibiliteit om de dag in te vullen zoals jij dat wil.

Op het Appleton Estate trap je af met een rondleiding in de fabriek die de door velen als de beste rumproducent van Jamaica wordt beschouwd. Leer meer over het distillatieproces, pers je eigen riet en natuurlijk proef je de honingkleurige rum. Op naar een verkoelende duik in de trapsgewijze waterbassins van de YS Falls.

Na de lunch stap je aan boord van een boot en vaar je naar de Pelican Bar. Deze krakkemikkige hut op palen moet je zien om het te geloven. Het staat op glinsterend water en het is waarschijnlijk de coolste bar ter wereld. Vergeet niet je naam in het hout uit te snijden. En als je een vlag bij de hand hebt, breng hem dan naar barman Floyd. Met een beetje geluk zie je misschien ook dolfijnen.

Lees meer

Goed om te weten

 • Dit is een privé-tour optie. Bij het selecteren van deze tour zijn er verschillende opties afhankelijk van de groepsgrootte. Selecteer het aantal personen in de overeenkomstige optie in het drop-down menu. Bijvoorbeeld 2 volwassenen, selecteer 2 volwassenen en vervolgens de "Tour voor 1-2 personen" (kies 1 of 2 volwassenen voor deze optie). Gids beschikbaar in het Engels, Duits, Nederlands & Frans. Maximaal 7 personen kunnen op deze privé tour gaan. Aangezien dit een privé tour is, heb je zelf de controle. Wij bieden een volledige dagtocht aan die je in je eigen tempo kunt volgen.
 • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
 • Neem je zwemspullen en zonnebrandmiddel mee
 • Neem een handdoek mee
 • Neem geschikte schoenen mee
 • Geld voor extra's of fooien
 • Niet geschikt voor families met kleine kinderen
Lees meer

Wat is inbegrepen

Boottocht

Entrees

Lunch

Proeverij van lokale delicatessen

Chauffeur/gids

Zwemstops

Transfer

Frisdrank

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 2 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI JAMAICA LTD

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00