Winkelwagen
Teide Nationaal Park Tour met een Lokale GidsTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local GuideTeide National Park Tour with Local Guide
+ 15
+ 13
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees
Sightseeing & Tradities
Platteland

Teide Nationaal Park Tour met een Lokale Gids

event.free.cancellation
Locatie: Tenerife
Duur: van 4 uur tot 8 uur
Taal: Engels, Frans, Nederlands
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Verken Teide Nationaal Park en het omliggende Corona Forestal Natuurreservaat
  • Zie de Teide vulkaan, de hoogste top van Spanje op meer dan 3.700 m boven de zeespiegel.
  • Neem selfies bij de Roques de Garcia rotsformaties met de Teide op de achtergrond
  • Bezoek een verscheidenheid aan vulkanische landschappen, en waan je op de maan en Mars
  • Ga op stap met een deskundige lokale gids die alles weet over het Teide Nationaal Park en de lokale geografie

Deze activiteit voldoet aan de criteria van de Global Sustainable Tourism Council. Door voor deze activiteit te kiezen draag je bij aan de bescherming van de plaatsen waar je van houdt, draag je zorg voor het milieu en ondersteun je lokale gemeenschappen

Wat kun je verwachten

Het meest indrukwekkende natuurwonder van Tenerife, de Teide, is de grootste eilandvulkaan ter wereld en de hoogste berg van Spanje. Tijdens deze tocht met een deskundige gids vermijd je de drukste tijden van de dag en verken je de unieke omgeving. En je hebt het beste uitzicht over Tenerife en de rest van de Canarische Eilanden. Juana, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Het nationale park Teide en het omringende natuurreservaat Corona Forestal beslaan samen een derde van de landmassa van Tenerife – het zal je dan ook niet verbazen dat de vulkaan de skyline van ons eiland domineert."

Met een hoogte van 3.718 meter boven de zeespiegel kun je met recht zeggen dat de berg Teide niet alleen Tenerife domineert, maar de hele archipel. De vulkaan is het middelpunt van het gelijknamige Nationaal Park, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Juana zegt, "Het park heeft enorm veel verschillende landschappen die voor mooie plaatjes zorgen. Zo vind je er de verschroeide aarde van de lavavelden, de grillige rotsformaties van Roques de Garcia en de dennenbossen van de Corona Forestal. En bij Montaña Rajada lijkt het wel of je op de planeet Mars bent geland."

De wandelpaden in het park leiden je door maar liefst vier verschillende klimaatzones, waardoor je een enorme diversiteit aan begroeiing en diersoorten ziet. Van de lavavelden die je aan maanlandschappen doen denken, door Canarische pijnbossen en langs rotsachtige bergruggen. Je sluit de tocht af met een bezoek aan de vingervormige Roques de Garcia rotsformatie. Van hieruit zie je nóg meer van de vallei. Mooi meegenomen: zo 's ochtends vroeg kom je geen lange wachtrijen tegen.

Lees meer

Goed om te weten

  • Niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit
  • Lunch is niet inbegrepen, maar er is vrije tijd voor snacks
  • Zorg dat je van tevoren je voucher hebt gedownload
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Gids

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 2 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Parque Nacional del Teide, La Orotava, Santa Cruz
Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

TUI España Turismo, S.L.U, with Tax Number B08089187 and Travel License Number GCMD-4

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00