Winkelwagen
Excursie naar de thermale bronnen Fuente de los Baños vanuit Valencia2021052660ae5c3e5c13d.JPG2021052660ae5c3ff1023.JPG2021052660ae5c4551ab4.JPG
+ 1
Activiteiten
In de vrije natuur
Wandel- en fietstochten
Natuur
Wateractiviteiten
Excursies & Dagtrips
Sightseeing & Tradities
Platteland

Excursie naar de thermale bronnen Fuente de los Baños vanuit Valencia

Locatie: Valencia
Duur: 9 uur
Taal: Engels, Spaans
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Zwem in de natuurlijke thermale bronnen van Fuente de los Baños
  • Ervaar de natuur en het plattelandsleven onder begeleiding van een deskundige gids
  • Geniet van een avontuurlijke wandeling bij de horizontale waterval "El Chorro"

Wat kun je verwachten

Maak je klaar om te ontsnappen aan de drukte van de stad en jezelf onder te dompelen in de natuur en het plattelandsleven. Tijdens deze dagexcursie vanuit Valencia geniet je van een wandeling rond de natuurlijke poelen van Fuente de Los Baños met een deskundige gids.

Begin je ervaring in het hart van Valencia, waar je een rit van 1 uur met een privébus begint. Eenmaal aangekomen bij Fuente de Los Baños heb je de kans om te ontspannen en te genieten van een bad in natuurlijk thermaal water, waarvan de temperatuur het hele jaar door rond de 25 graden ligt.

Je ervaring gaat verder met een korte rit door de Los Estrechos Canyon om de Arenoso Dam te bereiken. Mis de kans niet om het panoramische uitzicht op het natuurlijke landschap te bewonderen dat wordt gekenmerkt door kristalhelder water.

Je begint dan aan een wandeling in de natuur totdat je de unieke horizontale waterval bereikt genaamd "El Chorro". Aan het einde van de wandeling geniet je van wat vrije tijd om de plek vanuit panoramische uitzichtpunten te bewonderen en, als je dat wenst, de lokale keuken te proeven in een traditioneel restaurant.

Lees meer

Goed om te weten

  • De kosten van de tour zijn inclusief vervoer, begeleiding gedurende de dag, zwemschoenen, bril en duikpakken indien nodig. De lunch is niet inbegrepen, maar er kan wel een reservering bij een dorpsrestaurant worden geregeld, zodat u de lokale keuken kunt proberen
  • Het wordt aanbevolen dat u zwemkleding, een handdoek en comfortabele wandelschoenen meeneemt. Breng ook een masker en een waterfles mee - er is een plek waar u bij aankomst vers bronwater uit de bergen kunt vullen!
  • Als u van plan bent om op de dag zelf zonnebrandcrème en/of insectenwerend middel te gebruiken, breng dit dan vóór het ophalen aan, zodat het de tijd heeft om in te trekken. Dit is om de waterkwaliteit te helpen behouden en het ecosysteem bij de bronnen te beschermen
  • Deze tour wordt uitgevoerd door een tweetalige gids (Engels en Spaans)
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transportation in air-conditioned coach

Multilingual guide

Hike tour

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 50% restitutie als je tot 5 dagen voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Carrer de Guillem de Castro, 53, 46007 Valencia, Spanje

Verzamelpunt:

Je ontmoet je gids buiten de poort, aan de overkant van gebouw nummer 53. Je wordt vriendelijk verzocht om 5-10 minuten eerder aanwezig te zijn.

Leverancier

Valtournative

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00