Winkelwagen
Dagtrip naar het eiland Pag vanuit ZadarTour of Pag, island of lace and cheese-0Tour of Pag, island of lace and cheese-1Tour of Pag, island of lace and cheese-2
+ 1
Excursies & Dagtrips
Cultuur & Geschiedenis
Must-sees

Dagtrip naar het eiland Pag vanuit Zadar

event.free.cancellation
Locatie: Zadar
Geldigheid: Flexibel
Taal: Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Duits
Mobiele voucher is geaccepteerd

Doe dit omdat

  • Zie Pag, een perfect bewaard gebleven middeleeuwse stad
  • Bezoek de Pag Lace Gallery
  • Geniet van een unieke kaasproeverij in Gligora

Wat kun je verwachten

Ontdek Pag: het eiland van zout, kant en kaas, met gelijknamige middeleeuwse stad. Op het eerste gezicht lijkt het unieke stenen landschap van Pag op de maan. Het eiland is een van de zonnigste in de Adriatische Zee, met meer dan 2.500 zonuren per jaar. Kiezelstranden met een kristalheldere zee vormen de 270 km lange kustlijn. Pag onderscheidt zich van zijn tegenhangers op het Adriatische eiland dankzij de stenen schuilplaatsen die het eeuwenoude werk van de eilandbewoners laten zien.

Pag is een perfect beschermde renaissancestad met tal van pleinen, bruggen, villa's en kerken, en je lokale gids zal je alles vertellen over de geschiedenis en het culturele erfgoed. Je bezoekt de Kerk van de Hemelvaart van Maria in het centrum van de oude stad. De kerk heeft een wonderbaarlijk Heilig Kruis uit het begin van de 15e eeuw.

Na een bezoek aan oude kerken en het klooster, stap je terug in de tijd terwijl je door Katina wandelt, een gerestaureerde 15e-eeuwse brug die Pag met zijn pakhuizen verbond. Zout- of zoutopslagfaciliteiten bevinden zich in het centrum van de stad en geven aan hoe belangrijk zout altijd is geweest voor de mensen van Pag.

Je komt ook langs het Gradac-uitkijkpunt, het mooiste panoramische uitzicht van Pag dat op de weg tussen Pag en Novalja ligt.

Maak een stop bij de Gligora-kaasfabriek in Kolan, waar je kunt genieten van een proeverij van prijswinnende kazen en meer te weten kunt komen over de kaasproductie, voordat je in de late namiddag terugkeert naar Zadar.

Lees meer

Goed om te weten

  • Kledingvoorschrift is smart casual.
  • Tour vereist minimaal drie boekingen voor volwassenen voor de volledige prijs om te werken. In het geval dat de tour wordt geannuleerd vanwege het niet voldoen aan de minimale boekingsvereisten, ontvangt u een volledige terugbetaling.
Lees meer

Wat is inbegrepen

Lokale gids

Kaas proeven

Wat niet is inbegrepen

Fooien (optioneel)

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Zadarska ul. 12, 23250, Pag, Kroatië

Verzamelpunt:

Tour begint bij de ingang van de stad Pag

Leverancier

Divine Croatia

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00