Winkelwagen
Grieks Eten en Livemuziek Avondje Uit in de Popolaros TavernaGreek Food and Live Music Evening at Popolaros TavernaGreek Food and Live Music Evening at Popolaros TavernaGreek Food and Live Music Evening at Popolaros Taverna
+ 1
Excursies & Dagtrips
Nightlife

Grieks Eten en Livemuziek Avondje Uit in de Popolaros Taverna

event.free.cancellation
Locatie: Zakynthos
Duur: van 2 uur tot 4 uur
Taal: Engels
Alleen geprinte tickets

Doe dit omdat

  • Kom helemaal in de vakantiestemming met een diner in de Popolaros Taverna
  • Smul van typische Griekse gerechten bereid met lokale producten
  • Bekijk een toneelstuk met traditionele live muziek
  • Nip onbeperkt van wijn en geniet van het entertainment
  • Ga op pad met een deskundige lokale gids met een ongeëvenaarde kennis van Zakynthos

Wat kun je verwachten

Lekker eten en gezelligheid, dat staat er allemaal op het menu bij de Popolaros Taverna. Je komt helemaal in de vakantiestemming met deze traditionele Griekse avond. En je laat je de lokale gerechten die zorgvuldig zijn klaargemaakt door Giorgios en zijn team, goed smaken. Zodra de zon ondergaat, worden de kaarsen aangestoken en gaan de acteurs het podium op. Bouzouki deuntjes vullen de lucht, en voor je het weet beweeg je mee op het ritme. Dmitri, een van onze deskundige lokale gidsen, zegt: "Ga met je voeten van de vloer en stort je op de traditionele Griekse dans zeibekiko. Probeer het ritme te volgen terwijl het tempo steeds een tandje hoger gaat."

De avond begint met een transfer naar de gezellige taverna. Daar schuif je aan voor een diner met traditionele gerechten van Zakynthos, waar mogelijk bereid met verse producten van de eigen boerderij van de familie. Het brood wordt gebakken met hun eigen tarwe en ook het meeste vlees komt van de boerderij zelf. De familie verbouwd bovendien biologische groenten voor salades en bijgerechten. En je nipt onbeperkt van de wijn.

Dmitri vertelt: "Mijn herinneringen aan familiebijeenkomsten, vakanties en speciale gelegenheden gaan allemaal over mijn moeder, tantes en oma's die druk aan het bakken zijn. Frigania in de zomer, met rozijnen en walnoten gevulde broodjes met de Kerst en, het hele jaar door, versgebakken brood uit de oven.” In de Popolaros taverna is elk gerecht een ode aan de rijke cultuur en tradities van Griekenland. En terwijl je je maaltijd naar binnen werkt, geniet je van een lokale theatervoorstelling en aanstekelijke Zakynthische muziek.

Lees meer

Goed om te weten

  • Engelssprekende gids voor alle nationaliteiten
Lees meer

Wat is inbegrepen

Transfer

Begeleiding

Diner

Een glas wijn

Entertainment

Annuleringsbeleid

Je ontvangt 100% restitutie als je tot 1 dag voor aanvang van de activiteit annuleert.

Reserveringskosten

Goed nieuws! Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze reservering.

Locatie

Selecteer je ophaalpunt op de plattegrond

Leverancier

tui-supplier+tui-hellas-ae@musement.com

Wat anderen zeggen over deze activiteit

0%
0%
0%
0%
0%

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het maken van een boeking? Of wil je misschien gewoon een paar vragen stellen? Wat de reden ook is, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Openingstijden: Openingstijden: ons team is beschikbaar van 10.00 tot 18.00 uur CET

Telefoonnummer: +32 59 57 00 00